Diensten

Interieur

Uw interieur van A tot Z

Wij voorzien professionele hulp met de nodige zorg

Een interieur zou meer moeten zijn dan een vloerbekleding, een afgewerkte muur, een keuken en een badkamer. Deze elementen zouden best in elkaar overlopen als zijnde één geheel.

Daarom bieden we u ook de service aan om de verdere inrichting van uw huis in onderling overleg samen te stellen.

Hier houden we rekening met functionaliteit, circulatie in de woning , de verdeling van licht en combinatie van kleuren. We kunnen u ook enkele interessante snufjes aanbieden die het leuk maken thuis te komen. In deze fase gaan we volgende facetten de nodige aandacht geven.

 

Schilderwerken

Hier gaan we verschillende technieken en kleurenpaletten bekijken om van uw woning een thuis te maken. De warmte en rust zal u kan terugvinden in de afwerking na onze schilderwerken.

Lichtplan

Een lichtplan is optimaal wanneer u voldoende egaal licht creëert in de ruimte. Hier kunnen we ook accenten en details aanbrengen met wand en indirecte verlichting. We laten u hier ook de keuze om de juiste armaturen te kiezen om het geheel te vervolledigen. De markt van de verlichting en zijn
technieken zijn enorm geëvolueerd de afgelopen jaren, dus zeker de moeite om mee te nemen in uw bouwplan.

Domotica en alarmsysteem

Hier gaan we de gewenste functionaliteiten automatiseren. Domotica kan uw levenskwaliteit ondersteunen en optimaliseren. We kunnen dit wel enkel implementeren wanneer we een totaalverbouwing of nieuwbouw realiseren.

Meubelontwerp

We hebben de afgelopen jaren ook al wat meubilaire van scratch ontwerpen en vervaardigt. Zo kunnen we u ook verblijden met een persoonlijk meubelontwerp waarvan er maar 1 zal bestaan, samengesteld uit de materialen van uw voorkeur.

Extra snufjes

Hebt u zelf bepaalde elementen gevonden in uw brainstormfase, of bent u op zoek naar een Quooker kraan of een ander specifiek element bestuderen we deze toepassing graag voor u. Bezoek ook onze facebook pagina klik hier

Onze service brengt op

Zoals u merkt is de interieurfase de fase om van uw huis een thuis te maken

een niet te vergeten fase om een goed gevoel te hebben in uw woning.