Diensten

Schrijnwerk

Schrijnwerk

Keukens

Wij ontwerpen, leveren en plaatsen laminaat, gelakte en fineer keukens op maat met de modernste systemen, scharnieren en geleiders voorzien.
Voor elektro werken we samen met vooraanstaande merken GAGGENAU, SIEMENS, BOSCH, NEFF, NOVY, FRANKE en AEG. U kan ook een aparte prijsvraag voor toestellen doen aan ons en wij komen deze leveren en plaatsen voor u. Voor werkbladen kan u een keuze maken uit laminaat, composiet, graniet, keramiek en dekton werkbladen.

Schrijnwerk

Berging

Is het tijd om je berging in te richten zodat u alles een plaatsje kan geven, geef ons een seintje en wij helpen u de orde en rust te vinden.

Schrijnwerk

Badkamermeubel

Wij ontwerpen, leveren en plaatsen badkamermeubels op maat.

Schrijnwerk

Dressing

U kan zelf aan de hand van een tekening uw eigen dressing samenstellen. Wij maken alles op uw maat inclusief afwerking en verlichting indien gewenst.

Schrijnwerk

TV Meubel – Dressoir

Nood aan een uniform geheel in uw woning. Wij ontwerpen uw tv meubel en dressoir  zodat alles 1 geheel vormt. U kan onze vormgeving invullen met een ruime keuze aan materialen.

Schrijnwerk

Bureauruimte

Wij ontwerpen uw tv bureauruimte zodat alles 1 geheel vormt. U kan onze vormgeving invullen met een ruime keuze aan materialen.

Schrijnwerk

Binnendeuren

Wij leveren en plaatsen alle schilder, laminaat en blokdeuren.

Schrijnwerk

Parket en laminaat

U kan rechtstreeks bij de groothandel uw parket of laminaat gaan kiezen met een uitgebreide uitleg over de voor en nadelen van deze producten en de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Wij verzorgen na uw keuze de plaatsing van deze materialen.

Schrijnwerk

Glazen deuren en wanden

Glazen deuren, met of zonder zwarte kader kan u via ons op maat bestellen en laten plaatsen.

Consultatie

Samen met onze specialisten bezorgen we een oplossing op maat.


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]